سرپرستان 5 دانشگاه کشور منصوب شدند

سرپرستان 5 دانشگاه کشور منصوب شدند کنکور هنر: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه سرپرستان 5 دانشگاه کشور را منصوب نمود.



به گزارش کنکور هنر به نقل از مهر، به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکام جداگانه ای، حسن ساری خانی را به عنوان سرپرست دانشگاه بین المللی D۸ (دی ۸)، جعفر قنبری را به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی قم، بهروز ملکی را به عنوان سرپرست دانشگاه تخصصی تکنولوژی های جدید آمل، مرتضی بختیاری را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، و همایون مرادی نژاد را به عنوان سرپرست دانشگاه ایلام منصوب نمود.
در حکم حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به سرپرستان دانشگاه های بین المللی D۸ (دی ۸)، صنعتی قم، تخصصی تکنولوژی های جدید آمل، علوم و فنون دریایی خرمشهر و ایلام آمده است:
انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامه های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.
امیدوار است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی بیش از پیش جناب عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
حسن ساری خانی عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان با مرتبه استادی است.
از مسئولیت اجرائی ساری خانی می توان به معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی سینای همدان اشاره نمود. انتشار بالاتر از ۴۵ مقاله در مجلات معتبر بین المللی و ارائه ۴ مقاله در سمپوزیوم ها و کنگره های معتبر بین المللی از سوابق علمی ساری خانی است.
وزیر علوم در نامه جداگانه ای از کوشش های عباس افخمی رییس سابق دانشگاه دی ۸ در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه تقدیر کرد.
جعفر قنبری (۱۳۵۹) عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم با مرتبه دانشیار است.
از مسئولیت اجرائی قنبری می توان به معاونت فرهنگی اجتماعی و مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه اشاره نمود.
وزیر علوم در نامه جداگانه ای از کوشش های جلال رضایی نور رییس سابق دانشگاه صنعتی قم در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه تقدیر کرد.
بهروز ملکی (۱۳۵۷) دانش آموخته دکترای تخصصی شیمی آلی، عضو هیات علمی دانشگاه مازندران با مرتبه استادی است.
وزیر علوم در نامه جداگانه ای از کوشش های اکبر حاجی زاده مقدم رییس سابق دانشگاه تخصصی تکنولوژی های جدید آمل در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه تقدیر کرد.
مرتضی بختیاری (۱۳۶۲) عضو هیات علمی گروه مهندسی سازه های دریایی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با مرتبه دانشیاری است.
از سوابق اجرائی بختیاری می توان به مدیریت روابط بین الملل دانشگاه و معاونت پشتیبانی و توسعه پارک و علم و فناوری خوزستان اشاره نمود.
وزیر علوم در نامه جداگانه ای از کوشش های اشتری لرکی رییس سابق دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه تقدیر کرد.
مراد نژادی (۱۳۵۱) عضو هیات علمی گروه کارآفرینی دانشگاه ایلام با مرتبه استادی است.
از سوابق اجرائی مرادنژادی می توان به مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام اشاره نمود.
وزیر علوم در نامه جداگانه ای از کوشش های طاهر علیمحمدی رییس سابق دانشگاه ایلام در زمان تصدی مسئولیت این دانشگاه تقدیر کرد.



منبع:

1403/12/20
10:59:05
5.0 / 5
12
تگهای خبر: آموزش , اجرا , تحصیل , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر

با کنکور هنر، دکترای هنر را به حقیقت تبدیل کنید! راهنمای طلایی دکترای هنر!