تدوین سیاست های جدید طرح شهاب، افزایش مدارس مجری این طرح

تدوین سیاست های جدید طرح شهاب، افزایش مدارس مجری این طرح كنكور هنر: معاون مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان اظهار داشت: مقرر است سیاست های جدید طرح شهاب به منظور اجرای بهینه و با عنایت به روش اجرای كنونی تدوین شود تا به اهداف مدنظر نزدیك تر شویم و فاصله میان برنامه و اجرا كم شود.


حمید رحمانی در گفت و گو با ایسنا، در ارزیابی میزان موفقیت طرح شهاب كه با هدف شناسایی و هدایت هوش و استعدادهای برتر دانش آموزی از سال ۹۳ به اجرا درآمده است اظهار نمود: ما برنامه ریز و سیاست گذار طرح شهاب هستیم و مجری آن در دوره ابتدایی، معاونت آموزش ابتدایی و در دوره متوسطه اداره كل مشاوره و معاونت آموزش متوسطه است. آنها موظف می باشند برنامه شهاب را كه در مركز سمپاد و شورای راهبردی بنیاد ملی نخبگان مصوب شده اجرا كنند.
وی ادامه داد: بعنوان مركز سمپاد، نظارت بر اجرا داریم اما اجرا دست ما نیست. در واقع نه مشاور و نه معلم ابتدایی و دبیرستان دست ما نیست.
معاون مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان با اشاره به موانع اجرای طرح شهاب اظهار داشت: فاصله بسیاری میان برنامه های تدوین شده و آنچه در كلاس اجرا می شود وجود دارد و قسمتی از آن هم طبیعی است. محدودیت منابع مالی، آموزش معلمان، تراكم و تعداد بالای دانش آموزان ابتدایی همچون موانع اجرای بهینه طرح شهاب هستند.
رحمانی افزود: بتازگی این مساله را در شورای راهبردی بنیاد ملی نخبگان مطرح كردیم و قرار بر این شده است كه سیاست های جدید طرح شهاب به منظور اجرای بهینه و با عنایت به روش اجرای كنونی تدوین شود تا به اهداف مدنظر نزدیك تر شویم و فاصله میان برنامه و اجرا كم شود.
وی با اشاره به اینكه شمار مدارس تحت پوشش طرح شهاب رو به گسترش است اظهار نمود: امسال ۸۸ هزار مدرسه درگیر طرح شهاب هستند و امیدواریم ثمره نخستین خروجی های طرح شهاب كه از سال ۹۳ به آن وارد شده و امسال به پایه نهم می رسند را ببینیم.




منبع:

1398/05/19
18:38:13
5.0 / 5
4230
تگهای خبر: اجرا , كلاس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر