تجهیز آزمایشگاه های مدارس با مشاركت معاونت علمی ریاست جمهوری

تجهیز آزمایشگاه های مدارس با مشاركت معاونت علمی ریاست جمهوری كنكور هنر: سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح شهاب در مدارس اظهار داشت: الان بیشتر از سه میلیون و 800 هزار دانش آموز در چارچوب طرح شهاب تحت پوشش هستند. این طرح از سال 1393 شروع شده است كه از پایه چهارم ابتدایی شروع می شود و امروز به پایه نهم رسیده است و تا اختتام تحصیلات متوسطه دوم استمرار خواهد یافت، در مجموع بیشتر از 276 هزار معلم و عوامل اجرایی در 725 منطقه آموزش و پرورش كار اجرایی این طرح را بر عهده دارند.


به گزارش كنكور هنر به نقل از ایسنا، در نشست سرپرست وزارت آموزش و پرورش با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، تجهیز و گسترش پژوهش سراها و آزمایشگاه های ویژه با مشاركت ۷۰ درصدی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و مشاركت ۳۰ درصدی وزارت آموزش و پرورش مورد توافق قرار گرفت.
این نشست كه با حضور سید جواد حسینی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و فاطمه مهاجرانی، رئیس مركز استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان برگزار شد، سید جواد حسینی با اشاره به اجرای طرح شهاب در مدارس اظهار داشت: الان بیشتر از سه میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز در چارچوب طرح شهاب تحت پوشش هستند. این طرح از سال ۱۳۹۳ شروع شده است كه از پایه چهارم ابتدایی شروع می شود و امروز به پایه نهم رسیده است و تا اختتام تحصیلات متوسطه دوم استمرار خواهد یافت، در مجموع بیشتر از ۲۷۶ هزار معلم و عوامل اجرایی در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش كار اجرایی این طرح را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: افزایش سطوح توانمندی مدیران آموزشگاه ها و معلمان از نكات قابل توجهی است كه برای افزایش اجرای كیفی این طرح باید لحاظ شود پس آموزش مدیران و معلمان در چارچوب آموزش های ضمن خدمت لازم است پس توجه ویژه به آن معطوف خواهیم داشت.
حسینی اظهار داشت: ارزیابی و اثربخشی طرح از طرف وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور ارزیابی میزان اثربخشی و بهبود و ارتقاء عملكرد از موضوعات قابل توجهی است كه بر آن تمركز خواهیم یافت.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره اینكه مركز پرورش استعدادهای درخشان الان دارای ۳۱۳ مدرسه با ۴۲۱۹۷ دانش آموز در دوره اول متوسطه و ۶۶ مدرسه با ۷۰۶۶۱ دانش آموز در مقطع متوسطه است، اظهار نمود: در مجموع این مركز ۹۷۴ مدرسه و ۱۱۳ هزار دانش آموز را تحت پوشش خود قرار داده است. برای پوشش دهی مناسب دانش آموزان این مركز از حیث اداری باید به سطح سازمان ارتقاء یابد و مقدمات اجرایی سازی بخشنامه آن با همكاری؛ شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان امور استخدامی و آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ به انجام خواهد رسید.
حسینی بر اجرای باكیفیت جشنواره جوان خوارزمی كه الان در ۱۰ گروه علمی برگزار می شود، تاكید كرد و در این جهت همكاری بیشتر معاونت علمی و فناوری و وزیر علوم را خواهان شد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره برگزاری المپیادهای علمی در كشور اظهار داشت: این المپیادها در سال ۹۶ در ۸ رشته برگزار می شد و امروز به ۱۵ رشته افزایش یافته است و امسال در المپیاد جهانی ریاضی؛ جمهوری اسلامی ایران با سه پله صعود از رتبه ۲۶ به رتبه ۲۳ و در المپیاد جهانی شیمی با ۱۳ پله صعود از رتبه ۱۹ به رتبه ۶ جهان صعود كرد و پس از ۳۰ سال شركت جمهوری اسلامی ایران در المپیادهای جهانی، دانش آموزان ایرانی ۸۴۱ مدال افتخار جهانی را برای كشورمان به ارمغان آورده اند.
حسینی خواهان توجه بیشتر به افتخار آفرینان علمی دانش آموزی از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد و مقرر شد مقدمات برگزاری همایش تقدیر از كل مدال آوران سال های ۹۲ تابحال با حضور ریاست جمهوری اجرا شود.
در ادامه این نشست طرفین بر ارسال اطلاعات و فاكتورهای تحصیلی دانش آموزان كنكور، المپیادها و سمپاد از طرف وزارت آموزش و پرورش به معاونت ریاست جمهوری برای تحلیل داده ها و شاخصه های تحصیلی به منظور درك درست وضع موجود و نگاه به برنامه ریزی های مطلوب آینده مورد تاكید قرار رفت.
به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش، همین طور پژوهش سراها و آزمایشگاه های نانو، سلول های بنیادین و هوافضا با عنایت به نقش پژوهش سراها و آزمایشگاه ها تاكید شد كه اولاً تفاهم نامه اداره پژوهش سراها و آزمایشگاه ها از حیث شیوه اداره مورد بازبینی قرار گیرد. ثانیاً از حیث مدیریت و منابع انسانی به سبب اهمیت این پژوهش سراها و آزمایشگاه ها كه یك موقعیت بی بدیل یادگیری هستند مورد توجه ویژه قرار گیرد. ثالثاً برای تجهیز و گسترش پژوهش سراها و آزمایشگاه ها به روش مشاركت با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شكل ۷۰-۳۰ با مشاركت ۷۰ درصدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ۳۰ درصدی وزارت آموزش و پرورش اقدام لازم صورت گیرد.



1398/05/12
17:37:56
5.0 / 5
4470
تگهای خبر: اجرا , پژوهش , تحصیل , جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر