زاهدی: فرهنگیان و مدیران آموزش و پرورش بیانیه اخیر رهبری را ترویج كنند

زاهدی: فرهنگیان و مدیران آموزش و پرورش بیانیه اخیر رهبری را ترویج كنند كنكور هنر: یك عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم را از سیاست بازی دور سازیم، ظلم و جفا كردیم به كشور كه در این دو نهاد تعلیم و تربیت سیاسی بازی و سیاسی كاری ترویج كردیم.


به گزارش كنكور هنر به نقل از ایسنا، محمدمهدی زاهدی در "پنجمین همایش ملی روانشناسی مدرسه" با اشاره به اینكه تعداد مدارس بسیار افزایش پیدا كرده است، اظهار داشت: پنج برابر شدن تعداد مدارس در استان های محروم، افزایش شاخص های برابر جنسیتی و باسوادی حتی در مقایسه با معیارهای جهانی كه در بعضی شاخص ها از معیارهای جهانی هم بالاتر رفتیم از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است. در سال ۵۵ جمعیت باسواد ۴۷ درصد بود این در شرایطی است كه هم اكنون بیشتر از ۹۰ درصد باسواد هستند.
این عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه «باید به دنبال مدرسه كارآمد باشیم تا آینده كشور را به خوبی ساماندهی كند»، اظهار داشت: مقام معظم رهبری درباره امید دادن به نسل نوجوان و جوان اخیراً اطلاعیه ای داده اند. پس باید فرهنگیان و مدیران آموزش و پرورش بعنوان ریشه ای ترین جهاد آنرا ترویج كنند.
نماینده مردم كرمان اضافه كرد: باید وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم را از سیاست بازی دور سازیم، ظلم و جفا كردیم به كشور كه این دو نهاد تعلیم و تربیت را در آن سیاسی بازی و سیاسی كاری ترویج كردیم. باید اهداف كلان در این دو نهاد حاكم باشد.
زاهدی افزود: نباید با تغییر دولت ها همه چیز بر هم بریزد، آینده كشور در گروی این است كه این دو وزارت در جهت اهداف نظام تعلیم و تربیت گام بردارند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینكه فضای مجازی وجود دارد و نمی توان از آن فرار كرد و مدرسه باید با آن درگیر شود، اشاره كرد: ما آموزش مجازی را در مدرسه نیاز داریم و باید به صورتی از فضای مجازی به خوبی استفاده نمائیم.
این عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی معتقد می باشد كه هنوز فناوری نرم را در كشور جدی نگرفته ایم. فناوری نرم مجموعه ای از روش ها و مقررات و ابزارهایی است كه رفتار انسانی و نیازهای روحی و روانی و اجتماعی را مورد هدف قرار می دهد. اگر امروز درباره آن كار نكنیم زود دیر خواهد شد.
زاهدی درانتها ضمن طرح پرسش هایی اظهار داشت: آیا با رشد تكنولوژی جدید از فناوری های نرم تا اینترنت اشیا هنوز باید سیستم سنتی آموزش رایج باشد؟ آیا می توان قسمتی از آموزش را به خارج از مدرسه انتقال داد؟ آیا می توان از بستر فناوری های جدید برای تحقق عدالت آموزشی استفاده كرد؟ آیا می توان از بازی های كامپیوتری برای آموزش بهتر منطبق با اسناد بالادستی استفاده كرد؟ تا كی باید منتظر اجرایی شدن فرهنگ منطبق بر فناوری های نرم و فناوری های منطبق با فرهنگ و صنایع فرهنگی در خدمت نظام آموزش و پرورش كشور باشیم.



1397/11/28
16:02:23
5.0 / 5
4740
تگهای خبر: اجرا , تكنولوژی , رمان , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر