رییس دانشگاه هنر اصفهان:

صندلی خالی در دانشگاه ها به سبب بی توجهی به آینده نگری است

صندلی خالی در دانشگاه ها به سبب بی توجهی به آینده نگری است كنكور هنر: رییس دانشگاه هنر اصفهان اظهار داشت: پدیده وفور و افزایش تعداد صندلی های خالی در دانشگاه های كشور به سبب بی توجهی به پژوهش و آینده نگری در 2 دهه گذشته اتفاق افتاده است.


به گزارش كنكور هنر به نقل از ایرنا، مصطفی كیانی روز سه شنبه در مراسم روز ملی ' پژوهش و هنر ' در دانشگاه هنر اصفهان اضافه كرد: در دهه 60 حدود 80 دانشگاه در ایران فعالیت می كرد كه حالا به 2 هزار و 300 واحد آموزش عالی افزایش یافته است اما در زمان تاسیس و راه اندازی این دانشگاه، پژوهشی درباره آینده آنها و جمعیت دانشجویی انجام نشد.
صندلی های خالی و بدون متقاضی در دانشگاه های كشور بین 400 تا 600 هزارعدد اعلام شده است.
كیانی با اشاره به اینكه در زمان حاضر خروجی دبیرستان های كشورمان از تعداد صندلی های دانشگاه ها كمتر است، اشاره كرد: نرخ رشد جمعیت در دهه 60 بیشتر از سه درصد بود اما با نرخ نزولی پیش رونده در سه دهه اخیر حالا به یك درصد رسیده است.
رییس دانشگاه هنر اصفهان اشاره كرد: زمانیكه نرخ رشد جمعیت در كشورمان زیاد شده بود آیا تحقیقاتی برای چند دهه آینده و زمانی كه متولدین دهه 60 به سن جوانی با تقاضای شغل و مسكن می رسند، انجام شد.
كیانی همین طور با اشاره به طرح مسكن مهرگفت: این طرح برای رفع نیاز جمعیت زیادی كه در این دهه به سن كار و ازدواج رسیدند اجرا شد اما به خیلی از معیارهای شهرسازی توجه نشد.
به گفته وی، پیش بینی میگردد كه تا 15 سال آینده حجم انبوهی از مسكن فرسوده به سبب بی كیفیت بودن بخش قابل توجهی از طرح های مسكن مهر به بافت فرسوده كشورمان اضافه شود.
رییس دانشگاه هنر اصفهان با تاكید بر اهمیت نقش پژوهش در اجرای طرح های مختلف بخصوص عمرانی و صنعتی، اظهار داشت: ما بیشتر به مهندسی اقتصاد پرداختیم تا اینكه اقتصاد مهندسی شده داشته باشیم.
وی پژوهش را زیربنای جامعه توسعه یافته خواند و اظهار داشت: دریك دهه اخیر قدم های خوبی در عرصه پژوهش در دانشگاه ها برداشته شده است اما هنوز نیازمند كارهای فرهنگی بیشتر بخصوص برای تقویت كار گروهی هستیم.
كیانی فرد گرایی را از ضعف های پژوهشگری در كشوردانست و اظهار داشت: این مساله خود در بعضی مراكز علمی همچون حوزه های علمیه نشان داده است چونكه هنوز روش های سنتی پژوهشی در آنها اجرا میگردد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه هنر اصفهان باز در این مراسم اظهار داشت: این دانشگاه برمبنای سند استراتژیك 1404، كارآفرینی را در اولویت اهداف و فعالیت های خود قرار داده است.
محمود رضا ثقفی اضافه كرد: در این زمینه راهكارهایی مانند پشتیبانی از پایان نامه های تقاضا محور، توسعه ارتباط با سازمان ها، مهارت افزایی دانشجویان و تاسیس مركز كارآفرینی و پارك فرهنگ و هنر از سه پارسال در این دانشگاه در پیش گرفته شده است.
24 تا 30 آذر امسال به هفته پژوهش و فناوری نامگذاری شد، شعار این هفته 'پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی ' است.
امروز سه شنبه 27 آذر بعنوان روز پژوهش، علوم انسانی و هنر نامگذاری شده است.
دانشگاه هنر اصفهان دارای حدود سه هزار دانشجو و 105 عضو هیات علمی در شش دانشكده معماری و شهرسازی، مرمت، هنرهای تجسمی و كاربردی، كارآفرینی و اقتصاد هنر، صنایع دستی و هنر ادیان و تمدنهاست.
در این مراسم هشت عنوان كتاب تالیف استادان دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، رونمایی و آزمایشگاه مركزی این دانشگاه راه اندازی شد.
3011 / 6022


1397/09/27
15:27:09
5.0 / 5
4993
تگهای خبر: اجرا , پژوهش , دانشجو , دانشكده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر