مسئله اصلی ایرانیان مقیم استانبول، نه قومیت بلکه ایران بوده و هست
کنکور هنر: ایرانیانی که از ایران دور بودند، هیچ گاه ایرانی بودن خودرا از یاد نبرده اند. اساساً تلاش هایی که برای تاسیس مدرسه ایرانیان انجام شد، یکی از مهم ترین اهداف در راستای تلاش ایرانیان برای حفظ هویت ایرانی خودشان است که به ثمر رسید.
به گزارش کنکور هنر به نقل از خبر آنلاین به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، علیرضا ملائی توانی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نشست «بررسی کتاب ایران در عثمانی؛ برگ هایی از تجددگرایی نهادی ایرانیان» که به همت گروه تاریخ خانه اندیشمندان علوم انسانی، در سالن حافظ این مکان فرهنگی برگزار گردید، اظهار داشت: کتاب «ایران در عثمانی» زیبایی های بصری دارد و خوشخوان چاپ شده است.
وی به عنوان پیشنهاد بیان کرد: انتشارات «یام» که بتازگی فعالیتش را شروع کرده، بهتر است در حوزه ی ایران و عثمانی به چاپ کتاب بپردازد. جمشید بهنام کتاب «برلنی ها» را نوشت، در این کتاب به قسمتی از روشن فکران مهاجر ایرانی که در سرزمین عثمانی پراکنده بودند و در آلمان گرد هم آمدند و دولت ملی ایرانی را شکل دادند، پرداخته شده است. کتاب «برلنی ها» در ایران کتاب پرخواننده ای شد. در این کتاب تلاش شده است تا روشن فکران ایرانی را که موثر بودند و کارهای متنوعی انجام داده اند، بشناسیم. به حسن حضرتی و محمدحسین صادقی پیشنهاد می کنم، انتشار مجموعه ای با عنوان «استانبولی ها» را در برنامه داشته باشند، برای اینکه جای چنین اثری بسیار خالی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب