رییس سابق دانشگاه شهید بهشتی پاسخ داد؛

قرارداد محمد فاضلی چرا در دانشگاه شهید بهشتی تمدید نشد؟

قرارداد محمد فاضلی چرا در دانشگاه شهید بهشتی تمدید نشد؟ کنکور هنر: رئیس سابق دانشگاه شهید بهشتی توضیحاتی را درباره ی این که چرا محمد فاضلی عضو پیشین هیات علمی این دانشگاه تبدیل وضعیت نشد، ارائه داد.



سعدالله نصیری قیداری در گفت و گو با خبرنگار مهر، درباره ی دلیلهای قطع همکاری این دانشگاه با محمد فاضلی که در دوره ریاست او انجام شده و شب گذشته حواشی درباب این مساله در میزگرد فرهنگی مسعود پزشکیان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بوجود آمد، توضیحاتی ارائه کرد و اظهار داشت: لازم می دانم در رابطه با میزگرد فرهنگی دکتر پزشکیان و موضوع طرح شده در مورد دکتر فاضلی مطالبی را عرض کنم. اخراج، قطع همکاری، عدم نیاز و یا هر تصمیمی از جانب دانشگاه در مورد یک هیأت علمی اگر در رابطه با سلیقه سیاسی و رویکرد فکری او باشد صحیح نیست و مغایر با قانون است.
مراحل استخدام هیأت علمی از نظر قانون بطورکامل روشن است
رئیس سابق دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: مراحل استخدام هیأت علمی از نظر قانون بطورکامل روشن است و دانشگاه نمی تواند بر خلاف آن عمل کند و هر گونه تخطی از آن توسط نهادهای تعیین شده در قالب قانون مربوطه تخلف و قابل پیگرد قانونی می باشد.
نصیری قیداری در ادامه اشاره کرد: برمبنای قوانین استخدام هیأت علمی، دانشگاه و هیأت علمی هر کدام تعهداتی دارند که در صورت عدم انجام آنها مراجع تعیین شده در قانون موظف می باشند رسیدگی و تصمیم گیری کنند.
قرارداد محمد فاضلی به سبب نداشتن صلاحیت حرفه ای تمدید نشد
رئیس دانشگاه شهید بهشتی ضمن بیان این که بنده در سال ۱۴۰۰ صراحتاً اعلام کردم قرارداد دکتر محمد فاضلی عضو پیشین هیأت علمی این دانشگاه به دلیلهای نداشتن صلاحیت حرفه ای تمدید نشده است، اظهار داشت: آخرین جلسه تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی پیمانی شهریورماه ۱۴۰۰ انجام شد و صلاحیت حرفه ای پنج نفر به دلایلی رد شد. هیأت اجرائی هم وقت زیادی جهت بررسی صلاحیت دکتر فاضلی گذاشت اما به این نتیجه نرسید که ایشان تبدیل وضعیت شود.
نصیری قیداری ضمن تاکید بر این که بنده در جایگاه قضاوت در کم و کیف مناظره فوق و رفتار مجری، کارشناس و دکتر فاضلی نیستم، اشاره کرد: با توجه به این که شب گذشته در مواردی مستقیم و یا غیر مستقیم از اینجانب به عنوان رییس وقت دانشگاه نام برده شده است و تعدادی کاربران نیز خواهان ایضاح موضوع از جانب اینجانب شده اند. لازم می دانم بار دیگر به اظهارات خود در تاریخ ۱۷ بهمن سال ۱۴۰۰ که در خبرگزاری ها انتشار یافته اشاره کنم تا پاسخی متأثر از فضای اینروزها تلقی نشود.
به گزارش کنکور هنر به نقل از مهر، اظهارات کامل سعدالله نصیری قیداری رییس سابق دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ به شرح زیر است:
سعدالله نصیری قیداری در نشست با اعضای هیأت علمی این دانشگاه در پاسخ به سوالی درباره ی علت تبدیل وضعیت نشدن فاضلی اظهار داشته بود: کمیته های مربوطه در دانشگاه یک جلسه خودرا به این مساله اختصاص داده اند در ضمن با تشکل های دانشجویی جلسه گذاشته و به نامه انجمن جامعه شناسی نیز پاسخ داده شد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی خطاب به اعضای هیأت علمی این دانشگاه اظهار داشت: از دلایلی که این جلسه برگزار شده، پاسخ به سوالات درباره ی عدم تمدید قرارداد دکتر محمد فاضلی است که در ذهن اعضا هیأت علمی و آحاد جامعه به وجود آمده و بنده در شفاف سازی درباره ی آن ابائی ندارم.
نصیری قیداری اشاره کرد: در قانون استخدام اعضای هیأت علمی هیچ ابهامی وجود ندارد و دانشکده مربوطه و کارشناسان صلاحیت عمومی و صلاحیت علمی که حکم خودرا از هیأت اجرائی جذب می گیرند در حوزه جذب اعضای هیأت علمی که بوسیله فراخوان یا انتقالی از دانشگاهی دیگر می آیند تصمیم می گیرند. در نهایت پس از تائید صلاحیت، وزارت علوم با بررسی های لازم حکم می دهد که شخص می تواند بصورت پیمانی در دانشگاه جذب شود یا خیر.
وی افزود: در مرحله بعد در شروع کار به استاد پیمانی سه سال وقت می دهیم تا برمبنای برنامه ای که اعلام می کند به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت شود. اگر نتوانست نظر موافق را برای این کار کسب کند، یک یا دو سال دیگر به ایشان فرصت می دهیم و اگر باز هم در این امر موفق نشدند باید از هیأت امنا وقت بیشتری برای عضو هیأت علمی پیمانی درخواست نماییم و این مشروط بر این است که بتوانیم از ایشان در مقابل هیأت امنا دفاع نماییم که شخص درحال برطرف نمودن مشکلات موجود است یا مشکلاتی داشته که نتوانسته رضایت دانشگاه را جذب نماید.
راه های اعتراض به وزارت علوم باز است
قیداری اضافه کرد: در نهایت اگر عضو پیمانی در مدت ۸ سال نتوانست با رأی جمع، موافقت لازم را برای تبدیل وضعیت کسب کند دیگر هیأت امنا به ایشان فرصت نمی دهد و این به مفهوم اخراج نیست؛ بلکه در اصل قرارداد ایشان تمدید نمی گردد. بعد از آن ما راه های اعتراض به وزارت علوم را هم به استاد مذکور معرفی می نماییم که قدم اول اعتراض به وزارت علوم است. بعد از اعتراض به وزارت علوم، وزارت دو نفر را به هیأت اجرائی جذب دانشگاه می فرستند تا با دو نفر اعضا جا به جا شوند و در این مورد تصمیم گیری کنند.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: اگر شکسته شدن رأی هیأت اجرائی جذب در جلسه تجدید نظر هم رأی نیاورد عضو هیأت علمی می تواند بنا بر ماده ۲۱ به وزارت علوم اعتراض کند و اگر وزارت علوم پس از بررسی های لازم رأی بدهد که استاد برگردد ما آنرا می پذیریم. اگر این مراحل نتیجه نداد ایشان می تواند به هیأت عالی جذب و در نهایت به دیوان عدالت اداری شکایت کند.
الزامات تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی پیمانی به رسمی آزمایشی
وی درباره ی الزامات تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی پیمانی به رسمی آزمایشی اظهار داشت: عضو هیأت علمی برای تبدیل وضعیت باید مقالاتی داشته باشد. در ضمن درخواست ما این است که بدون اطلاع، در خارج از دانشگاه پست نداشته باشند تا در دانشگاه حضور کافی داشته باشند؛ چونکه ما بنا به مصوبات شورای عالی استان تهران باید اساتید را ملزم به حضور در دانشگاه نماییم.
فاضلی بارها تذکر گرفت در دانشگاه حضور داشته باشد / نداشتن مقاله قابل قبول بین المللی
وی اشاره کرد: دکتر فاضلی بارها تذکر گرفته اند که در دانشگاه حضور داشته باشند؛ در ضمن ایشان مقاله بین المللی قابل قبول نداشتند. ما نظر مکتوب مدیر گروه را هم داریم که گفته اند ایشان اصلاً در دانشگاه نیستند که بتوانند راجع به ایشان نظر بدهند.

1403/03/31
13:44:52
5.0 / 5
207
تگهای خبر: اجرا , دانشجو , دانشكده , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر