چند سفارش بهداشتی ضدكرونایی برای سنجش سلامت نوآموزان بعلاوه هزینه و مدارك سنجش

چند سفارش بهداشتی ضدكرونایی برای سنجش سلامت نوآموزان بعلاوه هزینه و مدارك سنجش كنكور هنر: امسال به سبب شرایط كرونا طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان از نیمه دوم تیرماه و با درنظر گرفتن پروتكل های بهداشتی در پایگاه های سنجش آغاز و تا آخر شهریور برای نوآموزان بدو ورود به دبستان ادامه خواهد داشت و سنجش نوآموزان پیش دبستانی نیز از اول مهر انجام می شود.


به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، طبق دستورالعمل ابلاغی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان، اجرای سنجش برمبنای بند ۲ ماده ۳ اساسنامه سازمان آموزش و پرورش استثنایی و مصوبه هیئت مدیران و زیر نظر شورای سیاست گذاری و برنامه ریزی سنجش، برای تمام دانش آموزانی که در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ وارد کلاس اول ابتدایی می شوند و همین طور جاماندگان سال پیش از نیمه دوم تیر شروع می شود.
همچون مدارک لازم برای انجام سنجش، اصل شناسنامه دانش آموز و والدین، کارت واکسیناسیون تکمیل شده، یک قطعه عکس ۳ در ۴ و پرداخت مبلغ ۴۰۰ هزار ریال است.
طبق اعلام رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی امسال به سبب شرایط کرونا این طرح از ۱۵ تیر ماه تا آخر شهریور برای نوآموزان بدو ورود به دبستان صورت خواهد گرفت و بر طبق این دستور العمل سنجش نوآموزان پیش دبستانی از اول مهر صورت خواهد گرفت. ۱۲۰۰ پایگاه سنجش اولیه نوع ب که ۶ نفر را شامل می شود، ۱۱۰۰ پایگاه سیار، پایگاه های تخصصی و ۸۰۰ پایگاه پذیرش جهش تحصیلی کار سنجش را عهده دار خواهند بود.
در مجموع بیش از ۲۳۰۰ پایگاه داریم و تمامی استانها پایش لازم برای استقرار پایگاه های سنجش را انجام داده اند. نزدیک به ۲۰ هزار نیرو در چارچوب مسئولین پایگاه ها، آزماینده ها، مراقبین سلامت و کادر خدماتی طرح سنجش را به انجام خواهند رساند.
ارزیابی های مراقب سلامت شامل قد، وزن، مشکلات جسمی حرکتی، پوست، مو، دهان و دندان، ارزیابی بینایی، ارزیابی شنوایی و ارزیابی آمادگی تحصیلی در پایگاه های اولیه صورت خواهد گرفت. در صورت مشکوک بودن، نوآموز به یکی از ۵۰۰ پایگاه تخصصی جهت ارزیابی تخصصی ارجاع خواهد شد.

سفارش های بهداشتی ضدکرونایی در در پایگاه های سنجش سلامت
به گزارش کنکور هنر به نقل از ایسنا، در دستورالعمل اجرایی و سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان آمده است که باتوجه به شیوع بیماری کرونا ضمن تاکید به ضرورت رعایت تمام مواردی که از طرف ستاد ملی کرونا اعلام می شود کلیه پایگاه ها، موارد زیر نیز باردیگر یادآوری می شود:
شناسایی راه های انتقال عامل ایجاد کننده بیماری نقش مهمی در کنترل آن دارد. راه های انتقال این ویروس هنوز بطور دقیق مشخص نشده است ولی بعنوان یک اصل کلی، ویروس های تنفسی بطور عمده بوسیله ریز قطرات یا بوسیله سرفه یا عطسه و با لمس اشیای آلوده منتقل می شوند.
برمبنای دانسته های کنونی این بیماری از یک طیف ملایم تا شدید با علائمی همچون تب، سرفه و تنگی نفس می تواند بروز کند.
طبق آخرین اطلاعات، انتقال ویروس کرونا از انسان به انسان بوسیله سرفه، عطسه، تخلیه ترشحات بینی و دهان می باشد. این ویروس می تواند در فاصله یک تا دو متری بوسیله سرفه منتقل شود. راه دیگر انتقال تماس دست ها با محیط و سطوح آلوده به ویروس مانند تجهیزات، دستگیره درب ها، میز و صندلی، شیر آلات، نرده پله ها، پریز و کلیدهای برق و کلیه وسایلی است که بطور عمومی و مشترک استفاده می شود.
داشتن فاصله مناسب در روابط اجتماعی به این معنا است که فاصله فیزیکی از سایرین به اندازه ای باشد که انتقال بیماری صورت نگیرد. این نوع برخورد در همه گیری ها جایگاه باارزش و بسیار خاصی دارد. فاصله فیزیکی امن برای جلو گیری از مبتلاشدن به بیماری کرونا (کووید -۱۹) حداقل ۱.۸ متر است. بدیهی است که رعایت این فاصله تا زمانی که بیماری در جامعه در چرخش داشته باشد، ضروری بوده و باید ادامه یابد.
به بیان دیگر باتوجه به قابلیت انتقال بالای ویروس کرونای جدید، حتی مبتلاشدن یک نفر و عدم رعایت فاصله مناسب در یک جمعیت، می تواند بطور انفجاری موجب انتقال ویروس در افراد آن جمعیت شود.
سه گروه ذیل بعنوان افراد در معرض خطر / در معرض بیماری عارضه دار در نظر گرفته شده و نباید تا اعلام رسمی اختتام همه گیری بیماری، در پایگاه ها حاضر شوند:
۱- مادران باردار
۲- بیماران با بیماری زمینه ای: بیماری قلبی - عروقی، فشار خون، دیابت، بیماری های تنفسی زمینه ای و مزمن، شاخص توده بدنی BMI بیشتر از ۰
۳- بیماران با نقص ایمنی: بیماران تحت درمان با کورتیکواستروئید (پردنیزولون) بیش از۱۲.۵ میلی گرم در روز بیش از دو هفته، بیماران تحت شیمی درمانی، افراد گرفتار بدخیمی ها، افرادی که پیوند اعضاء شده اند.
هر پایگاه باتوجه به جمعیت نوآموز، نیازمند حداقل یک نیروی خدماتی آموزش دیده بمنظور اجرای برنامه مدون نظافت و ضد عفونی، دفع بهداشتی زباله، نظارت بر وجود صابون مایع و... است.
غربالگری و بیماریابی:
- خود اظهاری والدین در مورد این بیماری نکته مهمی است.
- لازم و لازم است که کلیه عوامل اجرایی پایگاه در سامانه سلامت ثبت نام کرده و هر سه روز یکبار (۲ بار در طول هر هفته) باردیگر نرم افزار سلامت را تکمیل و به روز رسانی نمایند.
- مدیر پایگاه باید فرآیندی برای کنترل ورود احتمالی و جدا کردن دانش آموزان و کار کنان بیمار یا مشکوک به بیماری (افراد دارای تب، سرفه خشک، تنگی نفس، اختلال بویایی و چشایی) از افراد سالم مشخص نماید.
بهداشت محیط و بهداشت فردی:
- سطوحی که توسط افراد لمس می شوند (نرده ها، دستگیره های در و پنجره ها، میز و صندلی ها، ابزار ارزیابی تحصیلی، بینایی، شنوایی، مراقب سلامت و غیره) باید حداقل روزی دو مرتبه تمیز و برمبنای دستورالعمل های وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا ضد عفونی شوند و تهویه مناسب در کلیه نقاط پایگاه برقرار باشد.
-آبخوری، دستشویی ها و توالت ها روزانه حداقل دو بار در طول ساعات و یکبار در انتهای کار پایگاه یا انتهای نوبت برمبنای دستورالعمل های ابلاغ گردیده ضدعفونی شوند.
- پایگاه باید دارای آب شرب سالم، وسایل بهداشتی، صابون مایع و محلول های مناسب ضد عفونی کننده و امکانات مدیریت زباله باشند و دستورالعمل های بهداشت محیط و گندزدایی را رعایت کند.
- تامین و ذخیره حداقل دو هفته ای مواد ضدعفونی کننده، صابون مایع، دستکش، ماسک، دستمال کاغذی و... و. از دیگر الزامات جهت بازگشایی است.
- پایگاه باید قوانین شست وشوی مرتب و مکرر دست با آب تمیز و صابون مایع و استفاده از محلول الکل یا ژل ضد عفونی کننده دست را برای آزماینده ها و عوامل اجرایی و نو آموزان اعمال نماید. در صورت امکان، ژل یا محلول با پایه الکل ضدعفونی کننده دست در همه کلاس ها قرار داده شود.
- در مناطق محروم آب شرب سالم برای دانش آموزان برقرار شود. بهتر است همگان از لیوان کاغذی یک بار مصرف استفاده کنند.
- در مدت زمان حضور در پایگاه کلیه آزماینده ها و کارکنان بهتر است که از ماسک معمولی و دستکش استفاده نمایند.
- مواجهه چهره به چهره کارکنان کم شود. در صورتیکه مواجهه چهره به چهره عوامل پایگاه با یکدیگر ناگزیر باشد، در حداقل زمان ممکن و با رعایت فاصله ایمن حداقل ۱.۸ متر اجرا شود.
- تماس افراد با یکدیگر مانند دست دادن و روبوسی اکیدا ممنوع شود.
- از تجمع در محیط های خاصی پایگاه اجتناب شود.
- پذیرش نوآموز به صورتی باشد که در هر زمان کمترین تعداد مراجعین در محل حاضر باشند. لازم است فاصله حداقل ۱.۸ متر بین افراد از هم در کلیه فضاهای پایگاه رعایت شود و آرایش کلاس ها برای بهره برداری از فضای موجود تغییر یابد.
- ترجیحا از بزرگترین فضاهای موجود برای حضور نوآموزان و والدینشان استفاده گردد. می توان از سالن های امتحانات، نهار خوری یا نماز خانه در این موارد استفاده نمود. همه پایگاه ها باید فضایی را برای اتاق انتظار در نظر بگیرند. لازم است چیدمان صندلی های این فضا به نحوی باشد که فاصله اجتماعی رعایت شده و فضا تهویه مناسب داشته باشد.
- کلیه آزماینده ها می بایست ضمن رعایت فاصله اجتماعی با نو آموز از ماسک و دستکش استفاده کنند. آزماینده موظف است یک دفعه هنگام ورود و یکبار هنگام خروج از اتاق با بهره گیری از محلول ضدعفونی کننده بر پایه الکل ۷۰ درصد دست های نو آموز را ضد عفونی کند.
مجدد تاکید می شود کلیه سفارش های بهداشتی در رابطه با پیش گیری از بیماری کرونا برمبنای آخرین پروتکل ستاد ملی کرونا در پایگاه های سنجش لازم الاجرا است.





منبع:

1399/03/15
14:43:49
5.0 / 5
2777
تگهای خبر: اجرا , تحصیل , تخصص , ثبت نام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر