مشارکت 1000نفری نخبگان و دانشگاهیان در روزآمد سازی نقشه جامع علمی کشور

مشارکت 1000نفری نخبگان و دانشگاهیان در روزآمد سازی نقشه جامع علمی کشور کنکور هنر: کنکور هنر: مدیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور از مشارکت بالاتر از یک هزار نفر از نخبگان و دانشگاهیان در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور آگاهی داد.



به گزارش کنکور هنر به نقل از فرهنگستان علوم، ناصر باقری مقدم، از مشارکت بالاتر از ۱۰۰۰ نفر از اقشار مختلف و نقش آفرینی فعال نهادهایی مانند وزرات علوم، معاونت علمی و فناوری، فرهنگستان ها، دانشگاه ها، هیات های اندیشه ورز استانی و انجمن های علمی در بازبینی این سند استراتژیک آگاهی داد.
وی اضافه کرد: این سند که از سال ۱۳۸۹ هدایتگر پیشرفت علمی ایران بوده، حال برای همگامی با تکنولوژی های جدید و حل مسایل و چالش های کشور درحال روزآمدسازی است.
مدیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور اضافه کرد: پروسه روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با مشارکت بالاتر از ۱۰۰۰ نفر از اقشار گوناگون، از محققان و دانشجویان تا فعالان حوزه های علمی و فناورانه، با موفقیت پیش می رود. این مشارکت بوسیله پایگاه https: //roozamadsazi.landin.ir/ ممکن شده که به هر فرد اجازه می دهد ایده ها و پیشنهادات خودرا برای بهبود این سند ارائه نماید.
وی تاکید کرد: این سطح از مشارکت، نشانه ای از دغدغه عمومی برای پیشرفت علمی کشور است و از همگان دعوت کرد که با مراجعه به این پایگاه، در این حرکت ملی سهیم شوند.
مدیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور اضافه کرد: همکاری نهادهای علمی و اجرائی نیز از خاصیت های برجسته این پروژه است. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم، فرهنگستان علوم، فرهنگستان علوم پزشکی، شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) وزارت علوم، مؤسسه تحقیقات سیاست علمی، شورای عالی آموزش و پرورش، دانشگاه های سراسر کشور، هسته های اندیشه ورز در استانهای کشور، انجمن های علمی و پژوهشگاه های کشور همچون نهادهایی هستند که در مطالعات، تحلیل داده ها و تدوین پیشنهادات نقش کلیدی ایفا کرده اند.
باقری مقدم توضیح داد: دانشگاه ها به عنوان موتور محرک پژوهش و فرهنگستان ها به عنوان مراکز تجمع نخبگان، ستون های اصلی این پروسه هستند.
وی اضافه کرد: این سند با هدف دستیابی به دو محور اصلی، تقویت مرجعیت علمی ایران در سطح جهانی و توسعه اقتصاد دانش بنیان و حل چالشهای اساسی کشور بازبینی می شود.
به گفته باقری مقدم، سرمایه گذاری در عرصه هایی مانند فناوری های زیستی، انرژی های پاک و هوش مصنوعی می تواند ضمن ایجاد فرصت های اقتصادی و حل مسایل کشور، جایگاه ایران را در رقابتهای علمی جهانی ارتقا دهد.
مدیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور همین طور به اهمیت انعطاف پذیری سند اشاره نمود و اظهار داشت که نسخه جدید بر تقویت زیرساخت های علمی به روز شده و استفاده از تکنولوژی های جدید و تقسیم کار ملی تمرکز دارد تا دستگاهها بتوانند اقدامات آنرا بطور مؤثر در برنامه های سالیانه خود جانمایی کنند. این بازبینی همین طور بدنبال شناسایی فرصت های جدید در عرصه های علمی است که در دهه گذشته کمتر مورد توجه بودند.
باقری مقدم با تقدیر از همکاری نهادهای علمی و مشارکت مردمی، این پروسه را نمونه ای از هم افزایی ملی توصیف کرد. او اظهار امیدواری کرد که خروجی این تلاش، سندی کارآمد و آینده نگرانه باشد که مسیر پیشرفت علمی کشور را برای دهه های آینده هموار کند.
تلاش برای روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور، توسط فرهنگستان علوم و همراهی بالاتر از ۱۰۰۰ نفر از نخبگان و ده ها نهاد علمی، قدمی بلند در راستای تحقق آرمان های علمی ایران است. این حرکت که با حمایت و راهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش می رود، نه فقط مرجعیت علمی کشور را تقویت می کند، بلکه زمینه ساز رشد اقتصادی مبتنی بر دانش خواهد بود. برای مشارکت در این فرآیند، می توانید به پایگاه https: //roozamadsazi.landin.ir/ مراجعه کنید.


منبع:

1404/01/27
09:06:25
5.0 / 5
27
تگهای خبر: آموزش , اجرا , پژوهش , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر

با کنکور هنر، دکترای هنر را به حقیقت تبدیل کنید! راهنمای طلایی دکترای هنر!