دانشگاه علامه طباطبائی می تواند سفیر دیپلماسی فرهنگی ایران شود

دانشگاه علامه طباطبائی می تواند سفیر دیپلماسی فرهنگی ایران شود به گزارش کنکور هنر، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی اظهار داشت: دانشگاه علامه این ظرفیت را دارد که تبدیل به سفیر دیپلماسی فرهنگی ایران یا سفیر دیپلماسی فناوری های حوزه علوم انسانی در کشور شود.



به گزارش کنکور هنر به نقل از مهر، آیین شروع به کار و معرفی ظرفیتهای زیست بوم نوآوری و فرصت های سرمایه گذاری در پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی امروز (یکشنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳) با حضور دکتر شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه، دکتر مهدی الیاسی معاون علمی و فناوری دفتر ریاست جمهوری، دکتر سجاد نیری رئیس انجمن های صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر، دکتر محسن مطیعی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه و تعدادی از مدیران استارتاپ های فعال، در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردید.
احمدوند در این آیین اظهار داشت: ایران سرزمین فرصت ها است. هر کمالی در علم، فناوری و هنر می تواند به فرصتی فرهنگی تبدیل گردد و هر نقصی که در بازار خدمت رسانی مشاهده می شود، ظرفیت تبدیل شدن به کسب و کار را برای ما فراهم می آورد. دانشگاه ها می توانند فرصت های فناورانه برای رشد کشور را فراهم نمایند و کمتر جایی مانند دانشگاه می تواند زمینه ورود به فناوری را داشته باشد.
وی اضافه کرد: در سنت های پیشین، بر خردورزی بسیار زیاد تاکید گردیده است و این امر به ما پیام می دهد که از راه خرد قادر هستیم بن بست ها را رفع و به کمک خِرد نیازهای مغفول و جدید را شناسایی نماییم.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی اظهار داشت: پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی ظرفیت زیرساختی انسانی، علمی و شبکه ای فراوانی دارد و می تواند با استفاده از خرد جمعی در حوزه مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها ایفای نقش کند. در این حوزه عواملی، چون سرمایه انسانی، اجتماعی و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اثرگذار و حائز اهمیت هستند.
وی با اشاره به اینکه ظرفیتهای مادی و معنوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای کاربردی کردن درسهای دانشگاهی قابل توجه است، بر استفاده از این ظرفیت ها تصریح کرد و اظهار داشت: در کنار استفاده از این ظرفیت، تجربه، دانش و سرمایه سرمایه گذران و کمک های فعالان زیست بوم فناوری می تواند به ما کمک می نماید.
احمدوند تصریح کرد: کارآفرینی یک فعالیت اثربخش گروهی و نیازمند زیرساخت سرمایه انسانی، سرمایه اجتماعی و پول است که دانشگاه علامه طباطبائی در هر سه زمینه جایگاه خوبی دارد. این دانشگاه با دارا بودن ۱۰ دانشکده، ۶۰۰ عضو هیأت علمی تمام وقت، ۸۰ هزار دانش آموخته و فعال در قسمت های مختلف مدیریت کشور و ۱۵ هزار دانشجو در زمینه سرمایه انسانی جایگاه بسیار خوبی دارد. البته بیشترین تعداد دانشجویان دانشگاه در قسمت تحصیلات تکمیلی و در حوزه های در رابطه با فناوری، سرآمدان کشور هستند، این حجم از نیروی متخصص که توان فعالیت در زمینه های فناوری دارند، قابل توجه است.
وی اظهار داشت: دانشگاه علامه طباطبائی در قسمت خصوصی و دولتی، سرمایه اجتماعی دارد و جزو برترین دانشگاه های علوم انسانی در ایران و خاورمیانه است. این دانشگاه به شکل تخصصی بر علوم انسانی تمرکز دارد و با داشتن زیرساخت های مناسب و یک زیست بوم فناوری، سه رکن اساسی پارک علم و فناوری را در خود دارد.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی ورود به حوزه کارآفرینی مراکز رشد و واحدهای فناور را زمینه دومی دانست که دانشگاه در آن جایگاه شاخص دارد و افزود: ارتباط منطقی بین کارآفرینی و رشته ها وجود دارد و به دنبال آن رشته ها وارد میدان شده اند تا در جهت حل مسائل کمک کنند.
وی با تکیه بر جوان بودن زیست بوم کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی، اظهار داشت: این دانشگاه در قسمت خصوصی و دولتی سرمایه اجتماعی دارد و جزو برترین دانشگاه های علوم انسانی در ایران و خاورمیانه است. همینطور دانشگاه علامه طباطبائی به شکل تخصصی بر علوم انسانی تمرکز دارد و با داشتن زیرساخت های مناسب و یک زیست بوم فناوری، سه رکن اساسی پارک علم و فناوری را در خود دارد.
احمدوند با مهم دانستن روابط بین المللی، مطرح کرد: فرصت دیگری که در دانشگاه علامه طباطبائی وجود دارد، هم افزایی با جامعه بین المللی است. دفتر همکاری بین المللی دانشگاه و حضور متخصصان و اندیشمندان، یک ظرفیت خوب بشمار می رود. ازاین رو بزودی شاهد این خواهیم بود که محصولات فرهنگی از پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی به کشورهای مقصد و کشورهایی که احتیاج به این فناوری ها دارند، صادر شود.
وی در انتها با تکیه بر همکاری و سرمایه گذاری های موثر در پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی، اظهار داشت: دانشگاه ما این ظرفیت را دارد که تبدیل به سفیر دیپلماسی فرهنگی ایران یا سفیر دیپلماسی فناوری های حوزه علوم انسانی در کشور شود. امیدواریم که با همت شما، پیگیری ما و همکاری استادان و دانشجویان، خیلی زود به این هدف برسیم.


منبع:

1403/08/28
09:38:55
5.0 / 5
60
تگهای خبر: تحصیل , تخصص , دانشجو , دانشكده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
کنکور دکترای هنر
phdhonar.ir - تمام حقوق برای كنكور هنر محفوظ است

كنكور هنر

کنکور دکترای هنر